A méhpempő hatásai

A méhpempő roppant mód jó hatással van az emberi szervezetre és az egészségre.

A pempő hatásai igazán összetettek és sokrétűek. A több tíz éves tapasztalatok pedig bizonyítják, hogy fogyasztása nem jár mellékhatásokkal, nem okoz egészségügyi problémákat.
A tiszta méhpempő egy csodálatos táplálékkiegészítőnem pedig gyógyszer!, lényegében ott hat, ahol éppen hatnia kell: erősít, táplál, regenerál, szembeszáll a fertőzésekkel és megelőzi a betegségek kialakulását. Gyógyító hatásait alább olvashatja.

Immunerősítő

A tiszta méhpempőnek erős antibakteriális -, vírusellenes és immunerősítő hatásai vannak. A pempőben lévő tápanyagok olyan aktívak, hogy lényegében az elfogyasztás után kifejtik hatásaikat az emberi szervezetben. A tiszta méhpempő erősít, „feltúrbózza” immunredszerünket, segít a betegségek és fertőzések elkerülésében, azok megelőzésében. Az influenza vírusa ellen kifejezetten hatásos!

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Szív- és érrendszer egészsége

A méhpempő bizonyított, hogy képes csökkenteni a koleszterin és triglicerin szintjét a véráramban, és csökkenti azok lerakódásának mértékét az érfalakon; így megelőzve az érelmeszesedést! A koleszterin szintjének csökkentésével a méhpempő lényegében kíméli a szívet is, hiszen meggátolja a súlyos következményeket is magukban hordozó vérrögök kialakulását a szervezetben.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Hormonháztartás szabályozása

A méhpempő speciálisan egyedi tulajdonságainak egyike, hogy képes serkenteni a szervezet hormontermelését; amiből éppen kevés van, azt hamar pótolja. Hogyha kell, akkor fokozza a progeszteron, az ösztrogén, a tesztoszteron, a kortizol, az inzulin vagy éppen a pajzsmirigy hormonjának a termelődését – mikor mire van szükség éppen!
A hormonokról tudni kell, hogy üzeneteket kézbesítenek a sejtek között, létfontosságú molekulák a szervezetben. A hormonális egyensúly felbomlása számos ismert betegség hátterében állhat.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

A tiszta méhpempő mérgetelenítő tulajdonságokkal is rendelkezik

Cukorbetegség ellen

A tiszta méhpempő csökkenti a szervezetben az inzulinrezisztenciát, amit a „cukorbetegség előszobájának nevezhetünk”. Az inzulinrezisztencia nem más, mint az inzulinra érzékeny szövetek (máj, agy, izomszövetek) sokkal magasabb inzulin jelenlétében képesek felvenni a működésükhöz szükséges glükózt. A szervezet vércukorszintje ezáltal emelkedik. Az inzulinrezisztencia egy igen elterjedt betegség manapság! Fontos tehét, hogy a különböző orvosi készítmények helyett a méhpempő szedésével természetetes módon megelőzhető, illetve visszafordítható a betegség.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Gyulladáscsökkentő

A méhpempőt a „természet antibiotikumának” is nevezhetnénk, gyulladáscsökkentő hatásai ismertek. Ráadásul az orvos által felírt antibiotikumokhoz hasonlítva sokkal természetesebb, nem okoz például fáradtságot vagy egyéb mellékhatásokat.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Tiszta légutak

A méhpempőről kiderült, hogy segíthet a légutak tisztán tartásában, így az olyan kellemetlen és nehezen leküzdhető betegségek ellen is hatásos lehet, mint az asztma vagy éppen hörghurut. A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

A memória javítása

A méhpempő segít az agyat karban tartani, azáltal, hogy az agysejteket ellátja energiával. A pempő lassítja a kor előrehaladtával elkerülhetetlenné váló agyi sejtek pusztulásának ütemét, ezáltal „firss és tiszta agyi működést kölcsönöz”. Mindez együtt jár a memória élénkítésével. Tudjuk ugyanis, hogy időskorban a hosszú és rövd távú memória is sérül, hiszen sokat hallani olyan mondatokat, mint „A nem emlékszek már, mi történt?”
A méhpempő nem csak fiataloknál, hanem idősebbeknél is képes fokozni és élénkíteni a memóriát.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Szklerózis multiplex

Mivel a méhpempő segít az egészésges agyi működést, az olyan autoimmun betegségek ellen is hatásos lehet, mint a szklerózis multiplex. A szklerózis multiplex esetén a szervezet immunrednszere saját egészésges sejtjeit támadja meg egy téves jelzés hatására. A betegség a központi idegrendszerben jelentkezik – az agyat és a gerincvelőt érinti. A tudomány bizonyította, hogy a méhpempő az agyi működés élénkítésével hatásos lehet a szklerózis multiplex ellen.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Reumás és izületi panaszok enyhítése

Mivel a méhpempő gyulladáscsökkentő hatással is bír, ezért a gyulladásban lévő ízületekre is pozitívan képes hatni. A reumás és mozgásszervi panaszokat enyhíti azáltal, hogy az ízületek és porcszövetek gyulladásait csökkenteni képes kortizol hormon termelését fokozza. A fájdalommentes mozgás öröme felbecsülhetetlen!

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Csonttörések ellen

A tiszta méhpempő hatóanyagai révén segíti a csontszövetek erősítését, és képes fokozni azok termelődését is. A csonttörések felépülési idejét lerövíditi, hiszen a sérült csontszövet újratermelődését fegyorsítja, ezáltal serkentve a regenerálódás ütemét.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Nyugtatóan hat a szervezetre

A méhpempő segít a testi és lelki harmónia elérésében. A tiszta méhpempő remek antidepresszáns és „pszichológiai orvosság” hiszen képes csökkenteni a depresszió tüneteit, a szorongás és a feszültséget. Emellett nyugtatólag hat szervezetünkre, javítja a közérzetet és segít leküzdeni az álmatlanságot is. A kutatók szerint a pempő hatással van a boldogságra, fokozza annak érzetét.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Terhes nőknél, kismamáknál

A méhpempő növeli a progreszteron szintet a vérben, terhes nőknél így csökkentve a spontán vetélés lehetőségét. Röviden: A tiszta méhpempő segíti a terhesség megtartását! A pempő azon kismamáknál, akiknek nincs elegendő tanyatejük, növeli a tejképződést; így juttatva hozzá a kisbabákat az elengedhetetlen anyatejhez. Méhpempőt ajánlott fogyasztani a terhesség első 3 hónapja alatt is, hiszen a pempő hozzájárul a magzat egészséges fejődéséhez.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Meddőség ellen

Nőknél - A tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a tiszta méhpempő növeli a teherbeesés lehetőségét. A méhpempő fokozza a lutenizáló hormonok szintjét a vérben, ezek a hormonok pedig a peteérést segítik elő; továbbá jótékonyan képes hatni a petefészek működésére. A pempő a női meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer! 28 napos pempő-kúra ajánlott, 1-2 gramm méhpempő reggeli étkezés előtti elfogyasztásával –éhgyomorra.

Férfiaknál - Meddőségben, impotenciában szenvedő férfiaknál a tiszta méhpempő azáltal hogy növeli a tesztoszteron termelődését, így segíti az endokrin rendszer hatásainak növelését. Az endokrin: „belső elválasztású rendszer”, mely hormonokon keresztül fejti ki hatásait például a nemi vágy serkentésében vagy a potencia növelésében. A méhpempő a szexuális vágy elsődleges természetes fokozója!

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Lassítja az öregedést

A méhpempőt rendszeresen fogyasztó idősek egyre jobb erő –és kedélyálapotban érzik magukat. A pempő az agyi működésre gyakorolt pozitív hatásai mellett az örgedést gyorsító káros szenvedélyek, mint a dohányzás vagy az alkoholizmus elvonási tüneteit fokozatosan képes eltűntetni. Mivel a pempő fogyasztása jobb tápanyagellátást biztosít a szervezetnek, így az öregedés folymata lassítható. Az időskor elbutulás, tudományos nevén ’demencia’, tünetei is megszűntethetőek a tiszta méhpempőnek köszönhetően. A demencia Európában egyes felmérések szerint több mint 7 millió embert érint, Magyarországon 160-170 ezeren szenvednek a főleg az agyi működés leépülésével, a szellemi és fizikai képességek elvesztésével, végül pedig az Alzheimer-kór kialakulásához is elvezető betegségben.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Szépségápolás méhpempővel

A tiszta méhpempő javítja a bőr egészségét azáltal, hogy növeli normalizálja müködését, így redukálva például a pattanások és aknék számát.
A méhpepmőnek köszönhetően selymes és puha tapintású lesz a bőrünk, nem is beszélve arról, hogy gyorsítja a sebek és hegek gyulladását. A pempőt a felsorolt eseteknél nyugodtan lehet külsőleg és belsőleg is alkalmazni.

A méhpempő fokozza a szervezet ösztrogén-termelését, így rendszeres fogyasztásával csökkenthető a csontritkulás kialakulásának a lehetősge. Mindezek mellett egy méhpempő-kóra során a látásproblémák esetén is javulás tapasztalható.

A PONTOS ADAGOLÁSRÓL ITT OLVASHAT »

Méhpempő a krónikus betegségek ellen

A kutatások szerint a tiszta méhpempő az egyedülálló acetilkolin -és 10-HDA sav tartalmával meggátolhatja a daganatos sejtek kialakulását, fontos szerepet játszva ezáltal a rákkutatásban. Továbbá a pempő egyedülálló hatóanyagai lassíthatják, visszafordíthatják a sejtelhalást és a degeneratív folyamatok kialakulását a központi idegerendszerben; ezáltal a pempő Alzheimer-kór visszaszorításában is szerepet kaphat a jövőben. A tiszta méhpempő akár pozitív hatásokat képes kifejteni a Parkinson-kór esetében is.

A méhpempőt a különböző problémák kezelésére eltérő adagolás szerint ajánljuk. A pempő így fejti ki maximálisan gyógyhatásait! Táblázatba gyűjtöttük össze Önnek a méhpempő javallott adagolását a számos betegség és fertőzés megelőzése érdekében!

Méhpempő - Prémium 2,5% 10-HDA
Krónikus fáradtság: Kezdetleges krónikus fáradtság szindrómából gyógyultam ki a méhpempő segítségével. 5 éve történt, hogy egyre hosszabbakká váltak azok az időszakok, amelyeket naponta pihenéssel töltöttem el. A munkámban nem teljesítettem rendesen, fáradtnak éreztem magamat pedig sok vitamint is szedtem. Orvoshoz jártam de mondták hogy segíteni nem igazán lehet ezen. 3 éve egy baráti társaságban hallottam a méhpempőről. Elkezdtem szedni az 1 grammot, majd növeltem 3 grammra fokozatosan a mennyiséget és állapotom teljesen megváltozott. Valójában annyira üdének és frissnek kezdtem el érezni magamat az első 3 hét után már, mint korábban soha sem. A méhpempő energiabomba és nekem sokat segített. Köszönettel Emil.
Palkovics Emil • Galgamácsa
Csontritkulás: Másfél éve csontritkulásban szenvedtem és elég sok mindent kipróbáltunk, amíg a méhpempőhöz eljutottunk. A méhpempő az ösztrogénnek nevezett hormonok termelését segíti, ami a legtöbb nőnél a csontritkulás oka. Fél év után érezhetően teljesen kigyógyultam a csontritkulásból. Korábban szinte minden hónapban eltört valamim, az utóbbi 1 évben egy törésem sem volt. Orvosként mindenképpen tudom ajánlani akár az orvosi kezelése és gyógyszerek mellett, nem olyan veszélyes csontritkulásnál akár csak magát a méhpempőt fogyasztani. Üdvözlettel Dr. Tarjánné.
Dr. Tarjánné Kiss Erika • Budapest
Epstein Barr Virus: Epstein Barr Virus-t diagnosztizáltak nálam. Számos gyógymódot próbáltam ki de semmi sem segített amit az orvosok ajánlottak. Mint ahogy megtudtam nincs mesterséges gyógymód az EBV vírusra. A méhpempőt középiskolás ismerősöm ajánlotta és a család egész meglepetésére érezhető eredményeket produkált. Sikerült a méhpempővel az immunrendszeremet megerősíteni. Frissnek és energiával telinek éreztem magamat. Azóta folyamatosan szedem.
Hencida Péterné • Kecskemét
Több mint 500 vélemény 5 év alatt
VÉLEMÉNYEK mind
Méhpempő.hu - Az eredeti méhpempő
WWW.MEHPEMPO.EU © 2010 - 2020