A méhpempő a hosszú élet titka

A méhpempő

A méhpempő a méhek garatmirigy váladéka. Az egyik legösszetettebb ismert anyag. 

A hagyományos és a modernkori gyógyászatban egyaránt elsimerik a pempő emberi szervezetre gyakorolt hatásait: gyógyhatású, gyulladáscsökkentő, és antidepresszáns. A méhpempő emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak jóformán se szeri se száma, mindig ott hat, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A pempő fontos áványi anyag -, vitamin -és fehérje tartalma miatt. 17 aminosavat is tartalmaz, amelyek között ott találni 8, az élet működéséhez nélkülözhetetlen esszenciális aminosavat. Továbbá a méhpempő összetevői között találunk még fontos nyomelemeket, cukrokat és zsírsavakat is. Igazán különlegessé az acetilkolin és a 10-HDA sav tartalma teszi a méhpempőt. Az acetilkolin és a 10-HDA sav ingerületátvivő – gyulladáscsökkentő vegyületek. {01.}

A Mannavita tiszta méhpempő természetes fomájában tartalmazza a tápanyagokat, mivel ezt a csodás anyagot nem vetik alá semmiféle kémiai eljárásnak. A pempő komplexitásának köszönhetően összetett módon képes kifejteni hatásait, ráadásul képes felerősíteni más gyógyhatású készítményeket.

A méhpempőt ’a hosszú élet titkának’ is szokás nevezni, hiszen az immunrendszer erősítésétől kezdve, a szív –és érrendszeri problémák és számos betegség megelőzésén át, egészen az öregedést jellmző szellemi és fizikai leépülés visszaszorításáig hatásosan alkalmazható. A méhpempő felértékelődik azáltal, hogy segíthet a terhesség kialakulásában {02.} is azoknál a pároknál akik valamilyen ok miatt terméketlenek voltak. A tiszta méhpempő nem minősül gyógyszernek: kivételes Szuperélelmiszer, ami gyógyszerek mellett is szedhető. A szervezet egészsége mellett külsőleg is képes kifejteni hatásait, lévén hogy a szépségápolásban és a bőr egészségének megőrzése érdekében előszeretettel alkalmazzák.

ÁRAK + RENDELÉS

Hagyományos tiszta Méhpempő: 100g, 40g, 225g
Prémium tiszta méhpempő: 100g, 40g kiszerelésekben

A méhpempő a királynő tápláléka

Méhkirálynő a kaptárban

A méhpempő kizárólag a méhkirálynő tápláléka. A királynő egész életében ezt fogyasztja. A dolgozók és a herék lárvái 3 napig táplálkoznak a méhpempővel, melynek jelentős következményei vannak:

  • A méhkirálynő gyorsabban fejlődik, hiszen 16 nap alatt kel ki; míg a dolgozóknál ugyanez a folyamat 21, a heréknél pedig 24 nap alatt megy végbe.
  • A dolgozó lárvája azalatt a 3 nap alatt, amely alatt méhpempőt fogyaszt, majd 1000-szeresére növeli a súlyát! A királynő lárvája majdnem 2000-szeresére!
  • A méhkirálynő köszönhetően a méhpempőnek akár 5 évig is elél; a dolgozók ellenben körülbelül mindössze 4 hónapig.
  • A méhkirálynő jóval nagyobb és erősebb társainál.
  • A méhkirálynőnek van egyedül szaporító szerve, és csak a királynő képes a peték lerakásában, egyszerre akár 1000-1500 petét is képes lerakni!
  • A méhpempőt a dolgozók méhek életük 3. napjától kezdve állítják elő, ám a pempőt termelő garatmirigy a 11. nap után már nem képes a méhpempő termelésére.

A tiszta méhpempő az 1960-as évektől kezdődően keltette fel a tudomány érdeklődését, a méhek életének tanulmányozása után. A fehére-sárgás színű, zselatinos pempő igazi szupertáplálék, amely nem csak a méhekre, az ember szervezetére is képes kifejteni tápláló, erősítő és gyógyító hatásait.

A tiszta méhpempőt szakemberek már a szuperételek legújabb fajtái közé sorolják, mivel rendszeres fogyasztása hozzásegíthet bennünket az egészséges szervezet működéséhez.

Az apiterápia jelentősége

Apiterápia

A méhek által előállított anyagok gyógyító célú felhasználását nevezzük apiterápiának

A fogalom az ’Apis’ (méz) és a terápia szavakból tevődik össze, mely lényegében annyit tesz: ’gyógyítás mézzel’. A méhek által előállított termékekre jellemző, hogy természetes mennyiségükben tartalmazzák összetevőiket, melyek a szervezet egészsége szempontjából nélkülözhetetlen tápanyagok.

Az emberiség már az ősidők óta használja és alkalmazza méhek által előállított anyagokat, melyek egy része növényi eredetű – virágpor, méz, propolis, másik részük pedig közvetlenül a méhektől származik – méhpempő, méhviasz. Hippokratész, ’a modern orvostudomány atyja’ már 2500 évvel ezelőtt is alkalmazta a méhek által előállított anyagokat. Minden ilyen anyag természetes és egészséges!

Az apiterápiás termékek egymással történő vegyítése megsokszorozza az anyagok egészségére gyakorolt jótékony hatásait!

KEZDJE EL SZEDNI A MÉHPEMPŐT AKÁR MÁR HOLNAPTÓL!

Adott munkanapon 12:00-ig leadott rendelést, az esetek 98%-ában már másnap megkapja.

RENDELÉS tovább...

A fenti linkre kattintva, 60 másodperc alatt megrendelheti az méhpempőt.
Nem kell regisztrálni.30 nap Pénzvisszafizetési garancia MINDENRE

Ha nem elégedett, 30 napon belül akkor is visszafizetjük a termék díját, ha már felbontotta és fogyasztott belőle.
Nemcsak a termék díját térítjük vissza, de a szállítási díjat, sőt a termék visszaküldésének díját is mi álljuk.

ÁRAK + RENDELÉS

Hagyományos tiszta Méhpempő: 100g, 40g, 225g
Prémium tiszta méhpempő: 100g, 40g kiszerelésekben

15 érv a pempő fogyasztás mellett
7 dolog, amire nem is gondolt, hogy segítheti a teherbeesést
Jótékony hatások, Betegségek amire jó
Méhpempő kúra, Colitis és IBS esetén
A hosszú élet titka méhpempővel
Fontos anyagok, hatóanyagok a méhpempőben
Meddőség ellen friss tiszta méhpempőben
Agyserkentés, Memória javítás pempővel
Jobb és kiegyensúlyozottabb alvás a méhpempővel
Összetevők a méhpempőben
Fogyasztási és Tárolási tudnivalók
Vélemények azoktól, akik szedtek már méhpempőt
A méhek élete, Mindennapjaik a kaptárban
Pempő RENDELÉS | Videós Vélemények | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Kapcsolat / Térkép | FEL a tetejére
2010 - 2024 © Mehpempo.eu - Minden jog fenntartva
+36 1 4433 860Kérdések + RENDELÉS