7 dolog, amire nem is gondolt, hogy segítheti a teherbeesést

A teherbeesés segítése

Teherbe esni nem mindig egyszerű feladat. Egy kutatás szerint, léteznek olyan tényezők, amelyek megnövelik a teherbeesés esélyét, és az is lehet, hogy még nem is hallott róluk.

1.  A tenger gyümölcsei 

Egy 2018-ban, a Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism című folyóiratban megjelent tanulmány szerint, azok az emberek, akik hetente legalább kétszer fogyasztanak halat 22%-kal nagyobb eséllyel szerelmeskedtek. Továbbá, azok, akik rendszeresen ettek halat egy évig, 92%-os eséllyel estek teherbe abban az évben. Kutatók szerint, a halakban és a tenger gyümölcseiben található Omega-3 zsírsavak magas szintje hozzájárul a gyulladások csökkentéséhez, a vérkeringés serkentéséhez, és mindkettő tényező a növeli a teherbeesés esélyét.

2. Egy kis séta

Ha szeretne teherbe esni, az egészséges életmód mindenképp a segítségére lehet. Ha Ön nem az a rendszeresen konditerembe járó típus, akkor jó hír, hogy a Human Reproduction nevű folyóirat, egy 2018-ban kiadott tanulmányában azt állítja, hogy a séta is használhat. A tanulmányban résztvevő hölgyeknél, egy 10 perces laza séta is már növelte a teherbeesés esélyét. Általánosságban, azok a nők, akik minimum heti négy órát edzettek, jelentősen nagyobb eséllyel lettek terhesek, mint azok, akik nem mozogtak semmit. 

3. Teljes sötétségben aludni

Egy 2014-ben, a Fertility and Sterility folyóiratban megjelent tanulmány szerint a sötétség egy fontos szempont a nők optimális reprodukciós képességével kapcsolatban. Kutatók szerint a melatonin igencsak fontos a nők termékenységéhez, mivel antioxidáns tulajdonságai védik a petesejtet. A teljes sötétségben való alvás nyolc órán keresztül megnövelheti a test természetes melatonin termelődését. Nemcsak pihentető lesz így az alvás, de még a test ciklusának megfelelő működése is biztosított.

4. Viszlát síkosító

Amennyiben szeretne nagyobb eséllyel teherbe esni, felejtse el a spermaölő síkosítót, mert az bizony ártalmas a spermákra nézve. Egy 2014-ben, a Fertility and Sterility folyóiratban kiadott tanulmány számolt be arról, hogy rengeteg síkosító tartalmaz olyan anyagokat, amelyek csökkentik a spermák mozgékonyságát. Míg léteznek olyan fajták is, amelyek kifejezetten megkönnyítik a termékenységet, ebben a tanulmányban résztvevő kutatók javaslata szerint érdemes elkerülni a síkosító használatát, ha állapotosak szeretnék lenni.

5. Méhpempő fogyasztás

Friss tiszta méhpempő

A legtöbb természetgyógyász ajánlja a méhpempő fogyasztását. A méhpempő a méhlárvák fő tápláléka a fejlődésük első három napjában. Vizet, fehérjéket, cukrot, zsírokat, vitaminokat és aminosavakat is tartalmaz. Angol neve 'royal jelly', azaz 'királyi zselé', mivel ez a méhkirálynő legfőbb eledele. Kutatások igazolják, hogy a méhpempő tápanyagokban gazdag, serkenti a mellékvese működését, és ezenkívül, amolyan fitoösztrogénként hat a hölgyek szervezetében, amely természetes módon támogatja a termékenységet.

6. Együnk az évszakoknak megfelelően

Általában, az egészséges étkezés a teherbeesés esélyét is növeli. Sőt, több tanulmány is kimutatta már a folsav, a B12-vitamin, az Omega-3 zsírsavak és a termékenység közötti pozitív összefüggést. A tudatos étkezés lényeges tényező, ha valaki szeretne teherbe esni. Ennek egyik legjobb módja, ha szezonális élelmiszereket fogyasztunk.

Azáltal, hogy évszakoknak megfelelően étkezünk, segíthetünk a szervezetünknek hozzájutni a természetes igényeihez, és így biztosíthatjuk, hogy szervezetünk a legjobb formában van, amikor terhességet tervezünk. Például, Magyarországon, a téli időszak alatt a test a hidegnek és a szárazságnak is ki van téve. A meleg ételek és italok csökkentik a test azon igényét, hogy a saját melegét és nedvességét fenntartsa.

7. A gyakorlatias gondolkodás

Lehet, hogy ez egy kihívás sokaknak, de mégis érdemes elgondolkodni rajta. A los angeles-i Kaliforniai Egyetem egyik tanulmányában arról számolnak be, hogy a gyakorlatias gondolkodás kedvező hatást gyakorolhat az egészségre.

Ha jobban figyelünk a körülöttünk lévő dolgokra és jobban jelen vagyunk a pillanatban az csökkentheti a stresszt és az idegeskedést. Ez mindenképpen fontos, ha gyermeket szeretnénk. Minden nap egy kezdet, ami 1440 percnyi lehetőséget szolgáltat ahhoz, hogy tovább haladjunk az útunkon, vagy pedig kipróbáljunk valami újat.

A legtöbb nő arra fordítja a figyelmet, hogy mi nem működik és sajnos nem azokra a dolgokra, amelyek jól alakulnak. A pozitív szemlélet nagyban megváltoztathatja az élet e szakaszát. Ahhoz, hogy lehetőségeinket észre vegyünk, érdemes a termékenységre fókuszálni a terméketlenség helyett, így az akadályokat könnyebben legyőzhetjük.

KEZDJE EL SZEDNI A MÉHPEMPŐT AKÁR MÁR HOLNAPTÓL!

Adott munkanapon 12:00-ig leadott rendelést, az esetek 98%-ában már másnap megkapja.

RENDELÉS tovább...

A fenti linkre kattintva, 60 másodperc alatt megrendelheti az méhpempőt.
Nem kell regisztrálni.30 nap Pénzvisszafizetési garancia MINDENRE

Ha nem elégedett, 30 napon belül akkor is visszafizetjük a termék díját, ha már felbontotta és fogyasztott belőle.
Nemcsak a termék díját térítjük vissza, de a szállítási díjat, sőt a termék visszaküldésének díját is mi álljuk.

ÁRAK + RENDELÉS

Hagyományos tiszta Méhpempő: 100g, 40g, 225g
Prémium tiszta méhpempő: 100g, 40g kiszerelésekben

15 érv a pempő fogyasztás mellett
7 dolog, amire nem is gondolt, hogy segítheti a teherbeesést
Jótékony hatások, Betegségek amire jó
Méhpempő kúra, Colitis és IBS esetén
A hosszú élet titka méhpempővel
Fontos anyagok, hatóanyagok a méhpempőben
Meddőség ellen friss tiszta méhpempőben
Agyserkentés, Memória javítás pempővel
Jobb és kiegyensúlyozottabb alvás a méhpempővel
Összetevők a méhpempőben
Fogyasztási és Tárolási tudnivalók
Vélemények azoktól, akik szedtek már méhpempőt
A méhek élete, Mindennapjaik a kaptárban
Pempő RENDELÉS | Videós Vélemények | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Kapcsolat / Térkép | FEL a tetejére
2010 - 2024 © Mehpempo.eu - Minden jog fenntartva
+36 1 4433 860Kérdések + RENDELÉS