Méhpempő kúra kolitisz és IBS esetén

Méhpempő kúra colitis és IBS ellen

Egy a közelmúltban végzett tanulmány azt sugallja, hogy a méhpempő sikerrel alkalmazható kolitisz – a fájdalmas és nagyon romboló hatású gyulladásos bélbetegség – ellen. A kolitisz és a tápcsatorna egyéb egészségügyi problémái – például a Crohn-betegség és az irritábilis bél szindróma (IBS) – napjainkban egyre gyakoribbá válnak a feldolgozott, finomított élelmiszerek egyre nagyobb mértékű fogyasztása, és a környezeti mérgeknek való fokozott kitettség miatt.

A vékony- vagy vastagbél gyulladásos megbetegedésekor alkalmazott normál orvosi kezelés, a gyulladáscsökkentő vagy a szteroid gyógyszerek használatára korlátozódik. Mindkettő nemkívánatos mellékhatásokat produkál, és gyakorlatilag szinte semmi reményt nem nyújt az adott betegség végleges megszüntetésére. Mindössze a tüneteket próbálják kordában tartani. 

Nagy szükség lenne természetes, alternatív kezelési módokra, mivel ez az egészségügyi probléma várhatóan egyre nagyobb számban jelenik meg az elkövetkező években, ahogy az emberek egyre több feldolgozott, finomított élelmiszert fogyasztanak világszerte.

A vizsgálat

Húsz patkányt 4 db, egyenként ötfős kezelési csoportra osztottak. A kolitiszmentes patkány csoportnak szájon át méhpempőt adtak (150 mg testsúly-kilogrammonként). Egy másik, kolitiszes csoportnak is szájon át méhpempőt adtak (150 mg testsúly kilogrammonként), 4 héten keresztül.

A kutatók azt tapasztalták, hogy a méhpempő megvédte a bél nyálkahártyáját (a bélcsatorna finom, érzékeny hámbevonatát), méghozzá a patkányok tápcsatornájába juttatott savas anyag hatásainak korlátozása révén. Ebben az az érdekes, hogy az általunk fogyasztott, nagymértékben finomított ételek közül sok savas természetű, és hasonló károsodást okoz a bélcsatornánkban.

A méhpempő a bélsejtek „eróziója”, lepusztulása ellen is védelmet nyújtott. Egy egészségtelen diéta idővel szó szerint elpusztítja a bélcsatornánk érzékeny hámrétegét, ami azután kolitiszhez és IBS-hez vezet. A méhpempő lelassította ezt a folyamatot, és szó szerint megvédte a vékony- és vastagbelet ennek bekövetkeztétől.

A fenti tanulmány során alkalmazott dózis alapján egy 60 kilós embernek kb. 10 gramm méhpempőt kellene fogyasztania naponta, hogy hasonló eredményeket érjen el. Ez megfelel 2 kávéskanálnyi fagyasztva szárított méhpempő por, vagy 2 evőkanál friss méhpempő napi fogyasztásával.

Ajánlott kolitisz- és IBS-kezelési protokoll, természetes anyagokkal:

  • Fogyasszon naponta több probiotikus ételt és minimum 15 milliárd aktív baktériumot tartalmazó probiotikumot. Heveny gyulladások esetén, akár napi 50 milliárd hasznos baktériumot is bevihetünk készítményekkel.
  • Fogyasszon naponta 1–2 adag kollagén por. A kollagén regenerálja a bél nyálkahártyáját. Ajánljuk figyelmébe a Multi kollagén italport: https://www.multikollagen.com/
  • Zárjon ki minden finomított ételt és italt az étrendjéből. Érdemes a paleo vagy a ketogén táplálkozás elveit követni.
  • Fogyasszon 3000 mg halolajat, illetve egyen naponta halat, például füstölt lazacot.
  • Célszerű reverz-ozmózissal tisztított vagy desztillált vizet inni
  • Segíthetnek a gyulladás csökkentő fűszerek is, mint például a kurkuma. A kurkuma pótlásához, ajánljuk figyelmébe a Kurkunex kurkuma komplexet
  • Célszerű a glutént teljesen kizárni
  • Fogyasszon naponta több gramm méhpempőt. Ehhez fokozatosan növelje a napi adagot.
15 érv a pempő fogyasztás mellett
7 dolog, amire nem is gondolt, hogy segítheti a teherbeesést
Jótékony hatások, Betegségek amire jó
Méhpempő kúra, Colitis és IBS esetén
A hosszú élet titka méhpempővel
Fontos anyagok, hatóanyagok a méhpempőben
Meddőség ellen friss tiszta méhpempőben
Agyserkentés, Memória javítás pempővel
Jobb és kiegyensúlyozottabb alvás a méhpempővel
Összetevők a méhpempőben
Fogyasztási és Tárolási tudnivalók
Vélemények azoktól, akik szedtek már méhpempőt
A méhek élete, Mindennapjaik a kaptárban
ÁRAK + RENDELÉS

Hagyományos tiszta Méhpempő: 100g, 40g, 225g
Prémium tiszta méhpempő: 100g, 40g kiszerelésekben

Méhpempő vásárlás termelőtől

Méhpempőre szakosodott Méhészetekből

A Mannavita Méhpempő olyan méhészetekben termelik a méhek, amelyek több mint 20 éve, kizárólag méhpempő termelésére álltak rá. Ez azt jelenti, hogy a méhek nincsennek leterhelve, mert mézet, virágport vagy más méhészeti terméket, nem kell hogy elállítsanak, kizárólag a méhpempő termelésére fordíthatják az energiát.

Hűtött kiszállítás

Hűtött szállítás

A Mannavita méhpempő, Magyarország legrégebbi méhpempője, 2010 óta van kereskedelmi forgalomban. A méhpempőt hűtőgéllel küldjük a kért címre, 1 munkanapos szállítással. A hűtégél nyáron is hűtve tartja a méhpempőt.

Mannavita méhpempő 2,2%  és 2,5% 10-HDA

2,2% és 2,5% 10-HDA minőségben

A Méhpempő biológiai markere (csak a méhpempőben fordul elő), a 10-HDA sav. {01.} Minél magasabb ennek az anyagnak a szintje, vele egyenesen arányosan magasabb a többi vitaminok, hatóanyagok mennyisége is. A Mannavita méhpempő esetében, ezek értékek magasnak mondhatók.

Méhpempő rendelés

Bármikor beszélhet Szakértőinkkel telefonon

Amennyiben szeretne telefonon beszélni hozzáértővel, például betegséggel kapcsolatban kérdezne, vagy szeretne rendelni, hívja nap közben telefonos szakértőinket, mindenben segítenek: +36 1 4433 860

Mikor kell elkezdeni szedni a méhpempőt?
Ludányi Gabriella Teherbeesés / Szentes

Reggel fogyasztjuk éhgyomorra én is és párom is. Kisbabát szeretnénk, de sajnos eddig nem sikerült. Koleganőm javaslatára kezdtük el fogyasztani a méhpempőt, ők is ették a férjével és jó véleménnyel voltak róla. Most mi is a mehpempő erejében bízunk. Olvastuk, hogy nagyon sok pozitív hatása van a szervezetre, ezért ajánljuk bátran mindenkinek. Ártani nem fog senkinek sem, főleg most, hogy ennyi féle vírussal állunk szemben.

Méhpempő vásárlás termelőtől
Anikó Gyermekvállalás / Győr

Gyermekvállalás tervezése miatt kerestem fel az oldalukat, több internetes oldalon, fórumon olvastam jótékony hatását és a rengeteg pozitív visszajelzést ilyen téren is! Ezért döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom. Az íze elég rossz volt, de hát a célért ugye sok mindenre képes az ember lánya. :) Így napról napra minden reggel ettem az adagomat, és két hónap kúra után egy pozitív tesztet szorongathattam, amit elsőre el sem hittem, de azóta képi visszajelzéssel is megerősítették a két csíkot! :) Most mindketten a párommal nagyon boldogok vagyunk, és nagy várakozással tekintünk a jövő felé!

Radics Emese Bőrfiatalítás, Menstruáció / Budapest

33 éves vagyok, fél évvel ezelőtt kaptam ajándékba először méhpempőt a sógornőmtől. Mivel már előtte is olvastam jótékony hatásairól nagyon örültem neki, mint ahogy az Önök weboldalának is, hiszen a lakóhelyem környékén egyáltalán nem tudtam hozzájutni eddig, pedig sok helyen érdeklődtem utána. Számomra észrevehetően csökkentette az arcomon kialakult pattanásokat, sokkal szebb lett tőle a bőröm, valamint kevésbé vagyok fáradékony, a menstruációmra is csak pozitív hatással volt, eddig 2-szer 25 grammot fogyasztottam el és továbbra is rendszeresen szeretném alkalmazni kúraszerűen, főleg mivel hamarosan babát szeretnék és olvasatom szerint a termékenységre is nagyon jó hatással van ez a csodaszer! számomra semmilyen negatív mellékhatása nem volt. Köszönettel: Emese

Csiga Ildikó Termékenység / Szolnok

2 évet próbálkoztunk párommal, hogy teherbe essek. A vérzésem rendszertelen volt, így sejtettük, hogy nálam van a probléma. Rengeteg vérvételen, vizsgálaton és gyógyszeres kezelésen vettem részt, de még a peteérést elősegítő gyógyszerek sem hatottak. Nagyon megterhelő volt ez az időszak mindkettőnknek, rengeteg csalódással. 2018 januárjában a nőgyógyászom májusra lombik programot ajánlott. Ekkor nálam betelt a pohár, mert addigra a kezelésektől hullott a hajam és hőhullámaim voltak. Tudtam, hogy ez így nem jó. Nem szerettünk volna így gyermeket, hogy a testem ellenkezik. Az utolsó pillanatban rátaláltam a méhpempőre, elolvastam a sok jótékony hatását. Reménykedtem hátha nekem is segít. :) A leírásnak megfelelően 28 napos kúrát tartottam, majd márciusban pozitív lett a terhességi tesztem. :) A terhesség problémamentes volt. :) 2018.10.27-én hüvelyi úton megszületett 10 apgar-értékkel gyönyörű kislányunk. :) Köszönjük! :) :) :)

Kiss Gábor Energia, Koleszterin / Budapest

Ismerőseim javasolták. A termék használata előtt a koleszterinszintem nagyon magas volt, folyamatosan felfázással és megfázással betegeskedtem. Sokféle gyógyszert és gyógyterméket kipróbáltam, de ezen termékek sajnos szinte semmit sem változtattak az egészségi állapotomon. A méhpempő azonban sokat segített. Használata óta nem voltam megfázva. A koleszterinszintem a normál tartományba került. Energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.3 havi kúra formájában fogyasztom, 1 hónap szünet majd ismét 3 hónap kúra. Mellékhatása nincs.Mindenkinek ajánlom aki az immunrendszerét szeretné erősíteni és gyógyszerek helyett olyan természetes szert akar használni amely a gyulladásosokat csökkenti vagy akár meg is szünteti a szervezetben. Roborálja, erősíti a szervezetet, természetes, adalékanyagot nem tartalmaz.

KEZDJE EL SZEDNI A MÉHPEMPŐT AKÁR MÁR HOLNAPTÓL!

Adott munkanapon 12:00-ig leadott rendelést, az esetek 98%-ában már másnap megkapja.

RENDELÉS tovább...

A fenti linkre kattintva, 60 másodperc alatt megrendelheti az méhpempőt.
Nem kell regisztrálni.

Pempő RENDELÉS | Videós Vélemények | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Kapcsolat / Térkép | FEL a tetejére
2010 - 2024 © Mehpempo.eu - Minden jog fenntartva
+36 1 4433 860Kérdések + RENDELÉS