Teherbeesés méhpempővel

A méhpempőt a „királyné táplálékának” is szokás nevezni. A méhkirálynő onnatól kezdve, hogy kikel, egész életében méhpempővel táplálkozik, ellentétben az „alattvalókkal”. A királynő a méhkas többi lakójához képest sokkal nagyobb, sokkal erősebb és sokkal tovább is él.

Van azonban még egy fontos tény. A méhkirálynőnek van egyedül szaporítószerve, ő képes egyedül az „utódképzésre” – akkor egyszere több ezer petét is képes lerakni. A pempőt már a méheknél sem csupán az élettartamra, az egészségre és a fejlődésre gyakorolt pozitív hatásai miatt kell megemlítenünk!

Az orvostudomány is elfogadta azt a tényt, mely szerint a rendszeres méhpempő fogyasztása növeli a terhesség bekövetkezésének a valószínűségét az embereknél.
A nőknél a méhpempő elősegíti a fogantatást, míg férfiaknál csökkenti az impotenciát.


A sokakat érintő probléma

Mai világunkban legyen bármilyen modern is az orvostudomány, a meddőség egyre elterjedtebb fiatal pároknál, az életkor előrehaladtával pedig méginkább az lesz. Egyes felmérések szerint Európában és hazánkban a házaspárok 15%-a meddőségben szenved. Meddőségről akkor beszélhetünk, amikor egy pár kisbabát tervez, azonban legalább egy évnyi védekezés nélküli szexuális együttlét után sem következik be a fogantatás. Tudományosabban úgy mondhatnánk, hogy az egyén képtelen hozzájárulni a fogamzás folyamatához.

A gyermekvállalásra képtelen pároknál elmondható, 45-50%-ban a nőknél áll fent a probléma, 35-40%-ban a férfiaknál, körülbelül az esetek 10%-ában mindkét fél a felelős, és a fennmaradó, elenyésző részben pedig ismeretlen eredetű a probléma oka.
A meddőség kialakulásához vezethetnek olyan tényezők is, mint a stressz, a dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás, a túlsúly vagy a környezet erős szennyezése.

(Megjegyzés: Sohasem a férfi, vagy a nő a meddő, hanem pár!)

Hogyan segíti a méhpempő a terhességet?

A terhesség létrejöttéhez az egyik, ha nem a legfontosabb tényező a hormonháztartás szabályos és megfelelő működése. A méhpempő bizonyított, hogy természetes módon serkenti a hormonok termelését, egyensúlyt teremt a szervezet hormonális háztarátásában úgy, hogy megnöveli annak a hormonnak a termelődését, amelyre éppen szükség van. Férfiaknál növeli a tesztoszteron termelését, így csökkentheti az impotencia kialakulásának lehetőségét; a nőknél megemeli a lutenizáló hormonok szintjét, segítve a peteérést.

A tiszta méhpempő fogyasztása ajánlott azoknál a nőknél isakiknek gyengén működik a petefészkük, vagy menstruációs ciklusuk rendszertelen -a pempő segíthet ezek megszűntetésében.

Mivel a méhpempő pozitív hatással van a szexuális teljesítményre is, növeli a potenciát, ezáltal segít a kiegyensúlyozott párkapcsolat megteremtésében.
A kiegyensúlyozott párkapcsolaton is múlik a gyermekválalás!

Tudományosan bizonyított, hogy a méhpempő hatóanyagai révén képes csökkenteni a stressz és a szorongás mértékét, továbbá a káros szenvedélyek – mint az alkohol és a dohányzás – iránti elvonási tüneteket jelentősen leredukálja. Mindezen tényezők hatással lehetnek a terhesség kialakulására is.

A tiszta méhpempő rendszeres fogyasztása a kutatások szerint 90%-ban megnöveli a terheség kialakulásának a valószínűségét. Babatervezés előtt mindkét félnek ajánlott egy 30 napos pempő-kúrát tartania, napi 1-2 gramm elfogyasztásával.

Méhpempő adagolási javaslatokhoz, tovább >

Fontos! Egyedül a tiszta méhpempő tartja meg eredeti, természetes tulajdonságait, így nagyon figyeljünk oda arra, hogy milyen minőségű pempőt vásárolnuk.

Depresszió: A méhpempő segítségével szabadultam meg depressziómtól. Gyermekkorom óta állandóan vissza-visszatért az életembe, gyógyszereket meg nem akartam szedni, mivel egyik ismerősöm ezt tette és láttam, hogy még rosszabb lett az állapota. Kedvtelenül élettársam unszolására kezdtem el szedni, és viszonylag rövid idő alatt, már 1-2 hét után elég sok változást tapasztaltam. A szexuális vágyamat is visszanyertem (mondhatom élettársam örömére), és egyre jobb lett a kedvem. Erővel telinek érzem most már magamat, állandóan tervezek és az egész életünk felpezsdült. Köszönettel Tünde.
Horváthné Zámbó Tünde • Zalaegerszeg
Csontritkulás: A méhpempő drámai változást hozott az életembe. Először meggyógyított a csontritkulásomból, majd impotenciámat is megszüntette. Sokáig az orvosom a kék tablettát írta fel nekem, de tudtam hogy az nem lehet örökös megoldást. Fogyasztottam sok ginzenget illetve számos más készítményt, így például a Pote-Mix-et is sokáig. Volta változások, de az igazi áttörést a méhpempő hozta el. Energia szintem mindenhogyan megemelkedett, nagyon jó ez a termék. Üdvözlettel.
Gosztonyi Roland • Balatonkenese
Több mint 500 vélemény 5 év alatt
VÉLEMÉNYEK mind
WWW.MEHPEMPO.EU © 2010 - 2020
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók