Teherbeesés méhpempővel -
Meddőség ellen friss tiszta méhpempő

Meddőség ellen méhpempővel

A méhpempőt a „királyné táplálékának” is szokás nevezni. A méhkirálynő onnatól kezdve, hogy kikel, egész életében méhpempővel táplálkozik, ellentétben az „alattvalókkal”. A királynő a méhkas többi lakójához képest sokkal nagyobb, sokkal erősebb és sokkal tovább is él.

Van azonban még egy fontos tény. A méhkirálynőnek van egyedül szaporítószerve, ő képes egyedül az „utód képzésre” – akkor egyszere több ezer petét is képes lerakni. A pempőt már a méheknél sem csupán az élettartamra, az egészségre és a fejlődésre gyakorolt pozitív hatásai miatt kell megemlítenünk! Az orvostudomány is elfogadta azt a tényt, mely szerint a rendszeres méhpempő fogyasztása növeli a terhesség bekövetkezésének a valószínűségét az embereknél. A nőknél a méhpempő elősegíti a fogantatást, míg férfiaknál csökkenti az impotenciát.

A sokakat érintő probléma

Mai világunkban legyen bármilyen modern is az orvostudomány, a meddőség egyre elterjedtebb fiatal pároknál, az életkor előrehaladtával pedig még inkább az lesz. Egyes felmérések szerint Európában és hazánkban a házaspárok 15%-a meddőségben szenved. Meddőségről akkor beszélhetünk, amikor egy pár kisbabát tervez, azonban legalább egy évnyi védekezés nélküli szexuális együttlét után sem következik be a fogantatás. Tudományosabban úgy mondhatnánk, hogy az egyén képtelen hozzájárulni a fogamzás folyamatához.

A gyermekvállalásra képtelen pároknál elmondható, 45-50%-ban a nőknél áll fent a probléma, 35-40%-ban a férfiaknál, körülbelül az esetek 10%-ában mindkét fél a felelős, és a fennmaradó, elenyésző részben pedig ismeretlen eredetű a probléma oka. 

A meddőség kialakulásához vezethetnek olyan tényezők is, mint a stressz, a dohányzás, a rendszeres alkoholfogyasztás, a túlsúly vagy a környezet erős szennyezése.

(Megjegyzés: Sohasem a férfi, vagy a nő a meddő, hanem pár!)

Hogyan segíti a méhpempő a terhességet?

Teherbeesés Méhpempővel

A terhesség létrejöttéhez az egyik, ha nem a legfontosabb tényező a hormonháztartás szabályos és megfelelő működése. A méhpempő bizonyított, hogy természetes módon serkenti a hormonok termelését, egyensúlyt teremt a szervezet hormonális háztartásában úgy, hogy megnöveli annak a hormonnak a termelődését, amelyre éppen szükség van. Férfiaknál növeli a tesztoszteron termelését, így csökkentheti az impotencia kialakulásának lehetőségét; a nőknél megemeli a lutenizáló hormonok szintjét, segítve a peteérést.

A tiszta méhpempő fogyasztása ajánlott meddőség ellen azoknál a nőknél is, akiknek gyengén működik a petefészkük, vagy menstruációs ciklusuk rendszertelen -a pempő segíthet ezek megszűntetésében.

Mivel a méhpempő pozitív hatással van a szexuális teljesítményre is, növeli a potenciát, ezáltal segít a kiegyensúlyozott párkapcsolat megteremtésében. 

A kiegyensúlyozott párkapcsolaton is múlik a gyermekválalás!

Tudományosan bizonyított, hogy a méhpempő hatóanyagai révén képes csökkenteni a stressz és a szorongás mértékét, továbbá a káros szenvedélyek – mint az alkohol és a dohányzás – iránti elvonási tüneteket jelentősen leredukálja. Mindezen tényezők hatással lehetnek a terhesség kialakulására is.

A tiszta méhpempő rendszeres fogyasztása a kutatások szerint 90%-ban megnöveli a terhesség kialakulásának a valószínűségét. Babatervezés előtt mindkét félnek ajánlott egy 30 napos pempő-kúrát tartania, napi 1-2 gramm elfogyasztásával.

Fontos! Egyedül a tiszta méhpempő tartja meg eredeti, természetes tulajdonságait, így nagyon figyeljünk oda arra, hogy milyen minőségű pempőt vásárolunk.

ÁRAK + RENDELÉS

Hagyományos tiszta Méhpempő: 100g, 40g, 225g
Prémium tiszta méhpempő: 100g, 40g kiszerelésekben

Méhpempő vásárlás termelőtől

Méhpempőre szakosodott Méhészetekből

A Mannavita Méhpempő olyan méhészetekben termelik a méhek, amelyek több mint 20 éve, kizárólag méhpempő termelésére álltak rá. Ez azt jelenti, hogy a méhek nincsennek leterhelve, mert mézet, virágport vagy más méhészeti terméket, nem kell hogy elállítsanak, kizárólag a méhpempő termelésére fordíthatják az energiát.

Hűtött kiszállítás

Hűtött szállítás

A Mannavita méhpempő, Magyarország legrégebbi méhpempője, 2010 óta van kereskedelmi forgalomban. A méhpempőt hűtőgéllel küldjük a kért címre, 1 munkanapos szállítással. A hűtégél nyáron is hűtve tartja a méhpempőt.

Mannavita méhpempő 2,2%  és 2,5% 10-HDA

2,2% és 2,5% 10-HDA minőségben

A Méhpempő biológiai markere (csak a méhpempőben fordul elő), a 10-HDA sav. {01.} Minél magasabb ennek az anyagnak a szintje, vele egyenesen arányosan magasabb a többi vitaminok, hatóanyagok mennyisége is. A Mannavita méhpempő esetében, ezek értékek magasnak mondhatók.

Méhpempő rendelés

Bármikor beszélhet Szakértőinkkel telefonon

Amennyiben szeretne telefonon beszélni hozzáértővel, például betegséggel kapcsolatban kérdezne, vagy szeretne rendelni, hívja nap közben telefonos szakértőinket, mindenben segítenek: +36 1 4433 860

Mikor kell elkezdeni szedni a méhpempőt?
Ludányi Gabriella Teherbeesés / Szentes

Reggel fogyasztjuk éhgyomorra én is és párom is. Kisbabát szeretnénk, de sajnos eddig nem sikerült. Koleganőm javaslatára kezdtük el fogyasztani a méhpempőt, ők is ették a férjével és jó véleménnyel voltak róla. Most mi is a mehpempő erejében bízunk. Olvastuk, hogy nagyon sok pozitív hatása van a szervezetre, ezért ajánljuk bátran mindenkinek. Ártani nem fog senkinek sem, főleg most, hogy ennyi féle vírussal állunk szemben.

Méhpempő vásárlás termelőtől
Anikó Gyermekvállalás / Győr

Gyermekvállalás tervezése miatt kerestem fel az oldalukat, több internetes oldalon, fórumon olvastam jótékony hatását és a rengeteg pozitív visszajelzést ilyen téren is! Ezért döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom. Az íze elég rossz volt, de hát a célért ugye sok mindenre képes az ember lánya. :) Így napról napra minden reggel ettem az adagomat, és két hónap kúra után egy pozitív tesztet szorongathattam, amit elsőre el sem hittem, de azóta képi visszajelzéssel is megerősítették a két csíkot! :) Most mindketten a párommal nagyon boldogok vagyunk, és nagy várakozással tekintünk a jövő felé!

Radics Emese Bőrfiatalítás, Menstruáció / Budapest

33 éves vagyok, fél évvel ezelőtt kaptam ajándékba először méhpempőt a sógornőmtől. Mivel már előtte is olvastam jótékony hatásairól nagyon örültem neki, mint ahogy az Önök weboldalának is, hiszen a lakóhelyem környékén egyáltalán nem tudtam hozzájutni eddig, pedig sok helyen érdeklődtem utána. Számomra észrevehetően csökkentette az arcomon kialakult pattanásokat, sokkal szebb lett tőle a bőröm, valamint kevésbé vagyok fáradékony, a menstruációmra is csak pozitív hatással volt, eddig 2-szer 25 grammot fogyasztottam el és továbbra is rendszeresen szeretném alkalmazni kúraszerűen, főleg mivel hamarosan babát szeretnék és olvasatom szerint a termékenységre is nagyon jó hatással van ez a csodaszer! számomra semmilyen negatív mellékhatása nem volt. Köszönettel: Emese

Csiga Ildikó Termékenység / Szolnok

2 évet próbálkoztunk párommal, hogy teherbe essek. A vérzésem rendszertelen volt, így sejtettük, hogy nálam van a probléma. Rengeteg vérvételen, vizsgálaton és gyógyszeres kezelésen vettem részt, de még a peteérést elősegítő gyógyszerek sem hatottak. Nagyon megterhelő volt ez az időszak mindkettőnknek, rengeteg csalódással. 2018 januárjában a nőgyógyászom májusra lombik programot ajánlott. Ekkor nálam betelt a pohár, mert addigra a kezelésektől hullott a hajam és hőhullámaim voltak. Tudtam, hogy ez így nem jó. Nem szerettünk volna így gyermeket, hogy a testem ellenkezik. Az utolsó pillanatban rátaláltam a méhpempőre, elolvastam a sok jótékony hatását. Reménykedtem hátha nekem is segít. :) A leírásnak megfelelően 28 napos kúrát tartottam, majd márciusban pozitív lett a terhességi tesztem. :) A terhesség problémamentes volt. :) 2018.10.27-én hüvelyi úton megszületett 10 apgar-értékkel gyönyörű kislányunk. :) Köszönjük! :) :) :)

Kiss Gábor Energia, Koleszterin / Budapest

Ismerőseim javasolták. A termék használata előtt a koleszterinszintem nagyon magas volt, folyamatosan felfázással és megfázással betegeskedtem. Sokféle gyógyszert és gyógyterméket kipróbáltam, de ezen termékek sajnos szinte semmit sem változtattak az egészségi állapotomon. A méhpempő azonban sokat segített. Használata óta nem voltam megfázva. A koleszterinszintem a normál tartományba került. Energikusabbnak, fittebbnek érzem magam.3 havi kúra formájában fogyasztom, 1 hónap szünet majd ismét 3 hónap kúra. Mellékhatása nincs.Mindenkinek ajánlom aki az immunrendszerét szeretné erősíteni és gyógyszerek helyett olyan természetes szert akar használni amely a gyulladásosokat csökkenti vagy akár meg is szünteti a szervezetben. Roborálja, erősíti a szervezetet, természetes, adalékanyagot nem tartalmaz.

KEZDJE EL SZEDNI A MÉHPEMPŐT AKÁR MÁR HOLNAPTÓL!

Adott munkanapon 12:00-ig leadott rendelést, az esetek 98%-ában már másnap megkapja.

RENDELÉS tovább...

A fenti linkre kattintva, 60 másodperc alatt megrendelheti az méhpempőt.
Nem kell regisztrálni.

15 érv a pempő fogyasztás mellett
7 dolog, amire nem is gondolt, hogy segítheti a teherbeesést
Jótékony hatások, Betegségek amire jó
Méhpempő kúra, Colitis és IBS esetén
A hosszú élet titka méhpempővel
Fontos anyagok, hatóanyagok a méhpempőben
Meddőség ellen friss tiszta méhpempőben
Agyserkentés, Memória javítás pempővel
Jobb és kiegyensúlyozottabb alvás a méhpempővel
Összetevők a méhpempőben
Fogyasztási és Tárolási tudnivalók
Vélemények azoktól, akik szedtek már méhpempőt
A méhek élete, Mindennapjaik a kaptárban
Pempő RENDELÉS | Videós Vélemények | Felhasználási feltételek | Adatvédelem | Kapcsolat / Térkép | FEL a tetejére
2010 - 2024 © Mehpempo.eu - Minden jog fenntartva
+36 1 4433 860Kérdések + RENDELÉS