Mannavita Prémium Méhpempő

A Prémium Méhpempő 2,5% 10-HDA tartalommal rendelkezik, így jobb hatásfokot érhetünk el vele: gyorsabb lehet a gyógyulás + hatékonyabb lehet a megelőzés!

FONTOS: A PRÉMIUM Méhpempő nem áll egész évben rendelkezésre, mivel csak korlátozott mennyiségben tudjuk előállítani!

Prémium minőségű méhpempő

Hogy jön létre a Prémium Méhpempő?

A PRÉMIUM méhpempő előállítása az Apis mellifera rodopica méhekel történik.

A háziméh fajták közül, ez a méhfaj kiemelt képességekkel bír. Nagyobb hatékonysággal használják fel a virágport, mint a többi méhfajta, így jobb minőségű méhpempőt állítanak elő.

Ezeket a méheket magas tápanyag tartalmú virágporral etetjük.

Kiszerelések: 40 gramm és 100 gramm:

Az Apis mellifera rodopica méhek:

A Prémium méhpempőben több hatóanyag található, így hatásosabb a Hagyományos vagy a méhpempőhöz képest.

  • + acetilkolin
  • + 10-HDA sav
  • + vitaminok
  • + ásványi anyagok
  • + nyomelemek
Depresszió: A méhpempő segítségével szabadultam meg depressziómtól. Gyermekkorom óta állandóan vissza-visszatért az életembe, gyógyszereket meg nem akartam szedni, mivel egyik ismerősöm ezt tette és láttam, hogy még rosszabb lett az állapota. Kedvtelenül élettársam unszolására kezdtem el szedni, és viszonylag rövid idő alatt, már 1-2 hét után elég sok változást tapasztaltam. A szexuális vágyamat is visszanyertem (mondhatom élettársam örömére), és egyre jobb lett a kedvem. Erővel telinek érzem most már magamat, állandóan tervezek és az egész életünk felpezsdült. Köszönettel Tünde.
Horváthné Zámbó Tünde • Zalaegerszeg
Csontritkulás: A méhpempő drámai változást hozott az életembe. Először meggyógyított a csontritkulásomból, majd impotenciámat is megszüntette. Sokáig az orvosom a kék tablettát írta fel nekem, de tudtam hogy az nem lehet örökös megoldást. Fogyasztottam sok ginzenget illetve számos más készítményt, így például a Pote-Mix-et is sokáig. Volta változások, de az igazi áttörést a méhpempő hozta el. Energia szintem mindenhogyan megemelkedett, nagyon jó ez a termék. Üdvözlettel.
Gosztonyi Roland • Balatonkenese
Több mint 500 vélemény 5 év alatt
VÉLEMÉNYEK mind
WWW.MEHPEMPO.EU © 2010 - 2020